Monday, April 25, 2011

TANGKAPAN PERTAMA ( APENG )




video
25APRIL jam 8:00am..duk kat rumah boring lah pulak.teringat pulak bh kat bndr ekar rantau yng hari tu pergi tak dapat..target GUK1 atau GUK2 suara kasar mcm kacuk daaa..terus capai APENG dlm jebak apa kata test market ok ke tak.sampai area sana peeehhhh..!!!!! meriah nya.tanpa melengah kan masa terus naikan APENG..wahh..cantik lah APENG terus jln kan tugas nya..guk1 & guk2 pun menunjukan aksi melambung atas kabel..APENG pun tak henti2 bunyi..GUK2melambung terus ke angar atas kepala APENG..wah nak nahas ni.APENG pun terus angok mcm diesel turbo..GUK2 dah mula panas..tanpa berlegah terus terjun ke jebak..TAMAT LAH RIWAYAT GUK2 KE JEBAK PEGERANG..GAME OVER.

APENG_denak baru.

Ini lah denak jebak baru gua.berasal dari johor ( yong peng )  oleh kerana di tangkap area sana gua letak nama nya ( APENG )

Tuesday, April 19, 2011

cantok klasik



jam 2:00pm.dari seremban.gua ge kerja follow bro yng bwk lori..ge kilang jam 3:00pm baru sampai di kilang OMRON untuk hntr parts ke kilang tu..lepas tu gerak nak blk sbn dlm jam 4 baru lah sampai di sungai besi..singah di kedai burung di kawasan itu..tak silap nama kedai tu MACAU mcm tu lah nama nya..gua x berapa ingat lah..sambil memehati burung di dlm kedai tu.gua terpandang cantok yang unik..wahhhh...x penah gua tengok cantok mcm ni..hati mula menaruh minat pulak..tanpa fikir panjang gua tarus angkat..puas hati gua..maklum lah gua ni baru main burung.tapi mukin otai2 yng main burung biasa tengok cantok mcm ni..