Monday, April 25, 2011

TANGKAPAN PERTAMA ( APENG )




video
25APRIL jam 8:00am..duk kat rumah boring lah pulak.teringat pulak bh kat bndr ekar rantau yng hari tu pergi tak dapat..target GUK1 atau GUK2 suara kasar mcm kacuk daaa..terus capai APENG dlm jebak apa kata test market ok ke tak.sampai area sana peeehhhh..!!!!! meriah nya.tanpa melengah kan masa terus naikan APENG..wahh..cantik lah APENG terus jln kan tugas nya..guk1 & guk2 pun menunjukan aksi melambung atas kabel..APENG pun tak henti2 bunyi..GUK2melambung terus ke angar atas kepala APENG..wah nak nahas ni.APENG pun terus angok mcm diesel turbo..GUK2 dah mula panas..tanpa berlegah terus terjun ke jebak..TAMAT LAH RIWAYAT GUK2 KE JEBAK PEGERANG..GAME OVER.

7 comments:

  1. Tahniah...bertmbah la BB tahun ni yer...

    ReplyDelete
  2. bro azmi...edisi percubaan je bro..
    t,power:..mana ada bro hat yng main jebak ni lah yng 1 je baru nak ajar..hat yang lama dah org beli...

    ReplyDelete
  3. salam bang....tahniahhh....BH pun cun nmpaknye....

    ReplyDelete
  4. TQ bro...tak lah power sngt.pikat sayur je..

    ReplyDelete