Sunday, July 3, 2011

DENAK ( SI KECIK )


video
03/7/2011..sebelah pagi jam 7:00am..bwk ayam si lontong..melaman di kuala sawah rantau..rezeki tak menyebelahi gua..cuma nampak ayam je..tapi tak nak belaga..tapa tak de rezeki..sebelah ptg layan merbok di ampangan..mau test SI KECIK..cantik tapau sekor..3x turun naik merbok akhir nya ke jebak gua jatuh nya..

8 comments:

  1. salam bang....tahniah...xdpt AH,dpt merbuk pulak....ajo le kwn memilih merbuk ni...

    ReplyDelete
  2. TQ bro...tapi sayang sekali baru je nak main dah ado org masok minang...adeeeehhhh...kena lah ajar merbok baru...si kecik ni dah SOLD OUT...

    ReplyDelete
  3. sudilah kiranya saudara bantu carikan product ini
    tayangan di youtube: jebak merbok
    http://www.youtube.com/watch?v=eOeO-2E3408
    lokasi produksi tg malim malaysia
    saya mau order.
    sesiapa yang bisa bantu untuk order
    akan saya berikan komisi.
    atau bolehlah kirim address kedai penjualnya.
    ini email saya : erickalvino@gmail.com
    terimakasih

    ReplyDelete
  4. Tahniah Black,
    Kuala sawah tempat saya tinggal dulu..lama dah tak gi sana masti dah membangun.,.

    ReplyDelete